1. در این مرحله از فراخوان، مجری اصلی طرح پیشنهادی باید پرسنل دانشگاه جندی شاپور اهواز باشد . دانشجویان می توانند به عنوان همکار در طرح های پیشنهادی مشارکت نمایند.
2. در این فراخوان هر پژوهشگر می تواند تا حداکثر 3 طرح تحقیقاتی را پیشنهاد دهد.
3. با توجه به اینکه تعیین شیوع بیماری های غیر واگیر مورد بررسی در کوهورت مانند پرفشاری خون، دیابت، سندرم متابولیک،آسم و غیره جزء اهداف اولیه و تعهدات مجریان طرح می باشد، لذا از پژوهشگران محترم انتظار می رود طرح هایی را پیشنهاد نمایند که حتی الامکان بر گرفته از ایده های نو بوده و در حیطه تخصصی مربوطه، یافته های ارزشمندی را ارائه دهد.
4. اولویت تصویب طرح های تحقیقاتی مشابه در این فراخوان که توسط دو یا چند پژوهشگر به طور جداگانه پیشنهاد می شود، بر اساس مرتبط بودن تخصص پژوهشگر با موضوع، کیفیت متدولوژی طرح، میزان تعهدات در زمینه انتشار مقالات و پایین تر بودن هزینه های درخواستی خواهد بود.
5. بدلیل اهمیت حفظ نمونه های بیولوژیک، انجام آزمایش بر روی آنها صرفاً برای طرح هایی که قابلیت بالایی داشته باشند فراهم آمده است و احتمال پذیرش طرح هایی که از داده های جمع آوری شده موجود استفاده نمایند بیشتر خواهد بود بنابر این توصیه می شود برای طرح های ساده و معمول ، استفاده از نمونه های زیستی درخواست نگردد.
6. مجری اصلی طرح تحقیقاتی پیشنهادی، نویسنده مسئول مقالات منتج از طرح خواهد بود و یک نفر از مجریان یا کادر اجرایی کوهورت به عنوان نفر اول نویسندگان در نظر گرفته می شود ترکیب و ترتیب سایر نویسندگاه بر اساس توافق فی مابین و ذکر شده در تفاهم نامه خواهد بود.
7. در راستای رعایت حقوق پژوهشگران و صیانت از ایده های ارائه شده آنان، به هر طرح پیشنهادی یک کد اختصاصی تعلق خواهد گرفت و چنانچه عنوان یک پیش طرح تحقیقاتی مورد تأیید قرار نگیرد و رد شود، طرح های تحقیقاتی دیگر از سایر پژوهشگران که دارای عنوان مشابه با آن طرح باشند و یا هم پوشانی محتوایی زیادی داشته باشند، مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.
8. در حال حاضر کلیه داده های مربوط به فاز اول مطالعه (مرحله ثبت نام و ورود به مطالعه) بعلاوه دو سال اول فاز پیگیری (میزان های بروز دو سال اول) برای همه 10009 نفر افراد تحت مطالعه در دسترس و قابل استفاده برای پژوهشگران محترم می باشد. البته با توجه به اینکه چهار ساب کوهورت چشم ، شنوایی، قلب و تنفس هنوز در حال جمع آوری داده های فاز اول می باشند و داده های آنها برای تمامی 10009 نفر تکمیل نشده اما در صورت نیاز می توان از داده های افراد وارد شده به مطالعه که حدود 2000 نفر می باشند استفاده نمود.
9. تمامی مکاتبات با مجری اصلی طرح پیشنهادی، از طریق آدرس ایمیل اعلام شده در سایت کهورت خواهد بود.
10. نتیجه بررسی پیش طرح های تحقیقاتی حداکثر 2 ماه پس از اتمام فرصت فراخوان به مجری اصلی اعلام خواهد شد.
11. به منظور آگاهی بهتر پژوهشگران از فراوانی بیماری ها و سایر اختلالات در افراد بررسی شده در کوهورت هویزه، جدول شیوع بیماری ها و اختلالات در اختیار پژوهشگران قرار می گیرد.
تذکر مهم: به منظور جلوگیری از ارائه و ثبت طرح های پژوهشی تکراری، عناوین طرح های تحقیقاتی مصوب در فراخوان مرحله اول به همراه خلاصه ای از مقدمه، اهداف و روش کار آنها در سایت کوهورت هویزه در قسمت "طرح های تحقیقاتی مصوب " ارائه شده است. خواهشمند است قبل از انتخاب عنوان، از تکراری نبودن آن مطمئن شوید.
پژوهشگران محترم لطفاً فرم زیر را دانلود نموده و پیش طرح تحقیقاتی خود را در قالب فرمت آن آپلود نمایید
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: